Marineblå automatisk paraply med stor skærm

Det er en hyggelig fornemmelse at gå ude i regnvejret uden at blive våd og samtidig høre regnen slå mod den blå automatiske golfparaply oven over. Så en god håndregel til enhver tur i det fri er at medbringe en håndfuld paraplyer, så man er sikret mod vejret.

Man kan komme langt med en marine blå golfparaply, da den giver den fleksibilitet, som man har brug for i en travl hverdag, hvor vejret ikke må få en indflydelse på, hvordan man ser ud. Vælger man en paraply af god kvalitet, har man en trofast følgesvend i lang tid fremover, som i bogstavelig forstand kan hjælpe gennem regn og slud. Så hvis man bare ikke er en person, der kan lide at gå i regnjakker, så er løsningen meget simpel og ligetil. Følelsen af at komme tør frem på trods af heftig regn kan ikke beskrives, og man kan ikke undgå at være tilfreds med sig selv, når man ser andre komme frem med vandet drivende af regntøjet, og det roderi der følger deraf.

Smart automatisk paraply med skum håndtag – modellen hedder Oliver

Der er ikke noget om den lille Ole med paraplyen. Han optrådte også i en børnesang, vi alle kender. Drengen var i stand til at flyve eller svæve med retro design paraply – måske som Robert i Struwwelpeter? Men det problem løste Julie Andrews i filmen om Mary Poppins denne trylleriske barnepige, der kommer til at arbejde for en kold bankmands ulykkelige familie. Magisk til det ekstreme, tog børnene denne Disney barnepige personificeret af den solide Julie Andrews til sig. Hun flyver ind på livet af filmens børn og ændrer deres liv med sin orden, venlighed og sit socialt ansvarlige sjov.

Blå automatisk paraply fremstillet i let aluminium både fritid og i byen

Hun erstattede de rigtige forældre og opførte sig som de måske kunne have været tilbøjelige til at gøre, hvis de ikke lavede noget andet end at udfylde forældrerollen. Mary Poppins repræsenterer en fantasi om struktur og godartet disciplin, alt sammen pakket ind med en sløjfe, og de forsømte børn elskede det. Hvordan man flyver med en blå automatisk paraply, er så en lige så uløselig gåde som den der med cirklens kvadratur? For hvem er Mary Poppins med hendes flyvende paraplyer egentligt? Er Mary i virkeligheden ikke en bestemt ’rappenskralde’, der vil have at al ting skal gå efter hendes hoved. Eller er hun den sødmefulde børnefantasi, der flyver ind med den ene vind og svæver væk med den anden. Hvor hun egentligt kommer fra fik Disney aldrig fortalt os.

Køb her et letvægts blå golfparaply paraply med blå skærm og godt skumhåndtag for behagelig håndtering af paraplyen. Slå den op nemt med et tryk. Se den her nu. Blå automatisk paraply blødt skumhåndtag – Oliver