Tag på cykelferie i Danmark

Selvom Danmark hverken har store bjerge eller dybe dale, så er der masser af grunde til at tage ud at udforske landet på to hjul. Med sine store vidder og flotte natur kan man opleve mange fantastiske vidundere i Danmark. Så det er bare at stige op på jernhesten med familien, partneren, vennen eller bare alene for at komme ud og opleve. Herunder har vi nemlig samlet nogle dejlige ruter rundt i Danmark, som du kan finde inspiration i. Husk også altid at få restitueret undervejs, så du ikke slider for meget på din krop. Det kan ske med udstrækning eller massage. Køb en massagestol her.

Hærvejen

Hvis du vil ud på den helt store tur langs med heder, plantager, skove og kyster, så er hærvejen helt sikkert en sti for dig. Med mere end 450 km. cykelsti, så får man set en god del af Jylland hele vejen fra Frederikshavn til Padborg. Her har man virkelig mulighed for at komme ud at se lidt af hvert, og derfor vil vi virkelig anbefale denne tur. Om du er til at sove i telt eller på hostel, så er begge dele en fin mulighed på turen her. Så det er bare at pakke den helt store rejsetaske og så svinge sig op i sadlen.

Bornholm

Er du mere til større bakker, klippefremspring og den rå natur? Så bør du helt sikkert tage cyklen med til solskinsøen, Bornholm. Her er de gode veje et rigtigt godt udgangspunkt for at kunne komme rundt og se hele øen. De er vant til turister og kan nemt og hurtigt guide dig videre til en slutdestination, ja hvis du ellers kan forstå, hvad der bliver sagt. Spøg til side, så er Bornholm virkelig et besøg værd, og med en tur med færgen, så er det utroligt let at få sin cykel med derover.

Sydhavsruten

Den smukke rute langs med kysten på Sydfyn byder på både større og mindre øer. Selvom det meste af ruten foregår på Fyn, så er der også rig mulighed for at prøve sig af med de mindre øer også. Ruten strækker sig nemlig over meget af det sydfynske øhav, og det gør ruten særdeles interessant. Her kommer du også forbi klokkefrøernes opholdssteder, hvor du kan høre det særlige kald i mid- og sensommeren. Så spænd klikskoene, sving dig i sadlen og kom ud og oplev Danmark. Du kan jo også altid finde din egen rute gennem det danske land.