Ansøg om en el-lad SponsorCykel.

HVEM KAN SØGE

Er du dagplejer, fra en daginstitution, privat pasningsordning, kommune, hospital, skole, organisation eller lignende, og kunne I/du have gavn af og lyst til at modtage en El ladcykel? Så har du mulighed for at sende en uforpligtende ansøgning for at modtage en SponsorCykel her hos os. Alt du skal gøre er at udfylde ansøgningsskemaet nederst på denne side, så kontakter vi dig indenfor 1-2 hverdage. Ellers er du også meget velkommet til at ringe til en af vores medarbejder, som du finder her.

SÅDAN ARBEJDER VI

Hos SponsorCykler.dk arbejder vi hver dag på at finde nye legekammerater, rundt omkring i det lokale erhvervsliv, som har lyst til at lege med – og blive sponsorer af nye el-ladcykler, som vi så i samarbejde kan donere til jer – Du kan læse mere om måden vi arbejder på her.
Samarbejdet gør, at vi sender SponsorCykler ud i lokalsamfund i hele Danmark og derved glæder rigtig mange børn, over hele Danmark under vores motto;

“DE SMÅ UD I DET BLÅ…”

ANSØG HER


HVORFOR SKAL VI HAVE EN SPONSORCYKEL OG HVAD FÅR VI UD AF DET?

Er du i tvivl om, om en SponsorCykel er noget for jer, så læs herunder, hvad andre siger om det.

“OPNÅ STØRRE FRIHED”

“GLÆD BØRNENE”

“SKAB OPLEVELSER”

“KOM UD I DET BLÅ”

Det som mange efterspøger, er en øget frihed, som dét at modtage en el-lad-cykel, vil skabe hos dem. Dét at have mulighed for at sætte børnene op i en el-cykel og suse ud i det blå med dem. Den frihed det skaber gør, at de kan nå vidt omkring og derved giver dem større muligheder for oplevelser og aktiviteter i hverdagen.

En el-lad-cykel kan på ingen måder erstatte de gåture som børnene også har brug for, eller den årlige bustur til zoologisk have. Men det kan blive et supplement, der gør, at de kan få mere ud af hverdagen, komme mere ud i naturen og øge oplevelserne for de små. Så er det ovenikøbet miljøvenligt og tærer ikke på budgetterne på samme måde som f.eks. bussen – midler som så kan bruges til andet sjov – f.eks. en tur i børnecirkus eller en is på vejen.

DET SIGER BØRNENE SELV

Konrad – 3år

“Det er sjovt at cykle – for så får jeg blæst i hovedet.”

Elvira – 2,5år

“Vi cykler forbi mit hus, og så vinker jeg til det”

Simone – 4år

“Jeg kan godt li’ at komme på tur, for så spiser vi madpakker udenfor.”

Anni – Pædagog

“En cykeltur giver børnene fælles oplevelser og det styrker fællesskabet”


OPNÅ STØRRE FRIHED Frihed til at tage ud i det blå, større mulighed for udfoldelse og læring – besøge nye legepladser, naturområder, idrætsanlæg, biblioteker, andre legekammerater mm.

NATUR OG MILJØ Få naturen, frisk luft og udeliv ind, som en større del af jeres hverdag. Og skån samtidig miljøet og naturen omkring jer.

ØKONOMISK GEVINST Frigiver midler fra f.eks. busbilletter, til sjovere ting, såsom tur i Zoo, børnecirkus eller andre lokale tilbud

SEND EN UOPFORDRET ANSØGNING HER

Har du fået lyst til at søge om at modtage en el-ladcykel fra SponsorCykler, så udfyld skemaet nedenfor og send det ind til os. Så kigger vi på den og tager kontakt til dig, indenfor 1-2 hverdage.

Vi ser frem til at høre fra dig!

HUSK AT FØLGE MED I VORES ARBEJDE HER