Om SponsorCykler

“DE SMÅ UD I DET BLÅ…”

Om SponsorCykler

SponsorCykler er et intiativ, som er igangsat i 2018. SponsorCykler er etableret af Natasja Madsen, med en vision om, at alle skal have mulighed for at komme på tur og derigennem at skabe mere glæde og flere muligheder for børn og pædagoger i deres hverdag.

En elcykel skaber stor glæde og frihed til at komme på tur, få flere oplevelser og skabe minder. Vi har oplevet, at der et stort ønske om at have den frihed og de muligheder som er el-cykel giver, men det er desværre langt fra alle, som har muligheden for at investere i en el-lad cykel. Derfor tilbyder SponsorCykler; foreninger, daginstitutioner, private pasningstilbud, sygehuse m.v. at få en el-ladcykel.

Men vi gør det ikke alene! Vi gør det i samarbejde med det lokale erhvervsliv. De som har lyst til at lege med og give lidt tilbage til lokalsamfundet. Til gengæld for deres hjælpsomhed, får de så, udover taknemmelighed og gladere børn i lokalsamfundet, også goodwill og ikke mindst anderledes, sjov og effektiv promovering i deres lokalsamfund retur. Promovering som ud over den gode reklame, også viser virksomhederne som både miljøbevidste, socialt ansvarlige og som medspillere i lokalsamfundet.


GLADE BØRN – GLADE PÆDAGOGER – GLAD MILJØ

Vi arbejder først og fremmest for at få flere børn mere ud i det blå, skabe oplevelser og give pædagogerne en større pallette af muligheder. Den lille hjælp, gør den store forskel, rundt om hos modtagerne af SponsorCyklerne.

Med vores koncept omkring SponsorCykler, ønsker vi også at udvise og inspirere til at have stor respekt for miljøet. Cykling gør vores verden lidt mere bæredygtig og lidt grønnere – og så er det samtidig økonomisk. Noget vi også gerne lærer de små – de skal ud i det blå på en bæredygtig måde. Det er trods alt de små børn, vi giver kloden videre til.


Vi benytter Babbeo Ladcykler

Vores produkter hedder Babbeo og er nøje udvalgt til at kunne holde til formålet.
Ladcyklerne har den bedste kvalitet, styrke, sikkerhed og komfort.

LÆS MERE

VI ARBEJDER FOR EN FÆLLES PASSION


DE SMÅ UD I DET BLÅ

VORES VISION

LÆS VORES VÆRDIGRUNDLAG

Vi arbejder for

AT SKABE GLÆDE HOS BØRN

AT SKABE MULIGHEDER OG FRIHED FOR BØRN OG PÆDAGOGER

AT FÅ BØRN UD I NATUREN OG UDVIDE DERES MULIGHEDER FOR OPLEVELSER

.


KONTAKT VORES MEDARBEJDERE

Vi hjælper dig gerne med store og små spørgsmål –
skriv eller ring endelig til os

FIND MEDARBEJDER

Vil du vide mere, så læs mere om vores arbejde her:

BLIV SPONSOR

Vi kan stadig bruge flere legekammerater rundt i landet til at hjælpe os med at glæde endnu flere børn og institutioner.

BLIV SPONSOR

MODTAG EN CYKEL

Læs mere om mulighederne for at modtage en ny el-SponsorCykel og send os en uforpligtende ansøgning.

MODTAG CYKEL

NYHEDER

Har du lyst til at vide mere, så tag et kig på vores nyheder, historier og små succesehistorier i hverdagen for SponsorCykler.

LÆS NYHEDER

SE HVORDAN VI ARBEJDER

Vil du vide mere om, hvordan vi arbejder og hvad der sker, når man ansøger, så kan du læse mere her.

VORES ARBEJDE